Project - Branding Kremers Allround Service

Kremers Allround Service kwam bij ons voor de vraag om een logo en een huisstijl. Ze wouden het graag professioneel aanpakken en daarom kwamen ze bij ons terecht. 

Het project dat ik kreeg van Kremers Allround service was een voor in de boeken! Het was een onwijs leuke uitdaging!

Kremers Allround Service kwam met de opdracht om een logo te ontwerpen en een complete huisstijl. Ze hadden hem ook nog snel nodig dus ik sprong gelijk achter de computer om de eerste opzet klaar te maken voor ze. 

Ik had ze gevraagd om een Moodboard te maken zodat ik die kon gebruiken voor het ontwerpen van de perfecte huisstijl. Helaas was daar geen tijd voor en kreeg ik een voicememo met daarin alle informatie die ik nodig had!

De Moodboard kun je goed gebruiken om het karakter en persoonlijkheid te achterhalen van iemand. Ik en andere designers kunnen dan makkelijk en snel iemand leren kennen (zelfs op afstand). Maar ik kan niet alleen met een Moodboard iemand leren kennen, bij mij staat persoonlijk te werk gaan centraal.  Dus ik wil ook altijd een gesprek met de persoon in kwestie hebben. 

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de opdracht die hij me heeft gegeven. Ik start meestal altijd eerst met wat ideeën op papier uit te tekenen. Ik ben vervolgens toen ik een goede basis had gelijk achter de computer gesprongen om het verder uit te werken. 

Ik kreeg gelijk de Feedforward dat het logo goedgekeurd was! Ik ben daarom doorgegaan met het opstellen van kleuren en een font voor het merk. Deze heb ik vervolgens doorgestuurd naar hun. Ik kreeg als Feedforward dat de kleuren het net niet waren. Daarom heb ik direct nieuwe kleuren gezocht die er beter bij pasten. Toen ik een nieuwe opzet klaar hadden kwamen ze zelf ook met een paar kleuren aan.

Ik een combinatie gemaakt, om het gevoel bij het bedrijf goed weer te kunnen geven en er voor te kunnen zorgen dat mensen een goede impressie hebben van waar het bedrijf voor staat. 

'Servetschets'
Het eerste concept wat ik had gemaakt op papier (MVP)
Uitleg (MVP)
Tweede Concept
Het tweede concept een digitaal logo, gemaakt in Adobe Illustrator.
Previous
Next

Het eindresultaat,

Hieronder kun je het eindresultaat zien. Je kunt het logo, icoon en het ontwerp voor de bus hieronder vinden in de carrousel. 

Huisstijl Handboek

Afsluiting,

Inmiddels is het project afgerond en kunnen ze hun huisstijl gebruiken en inzetten overal waar nodig. Ik vond het een onwijs leuk project! Daarom zal ik ook zeker in de toekomst nog vaker branding opdrachten zoals deze aannemen!

Ben jij op zoek naar iemand die voor jou een professionele huisstijl, logo en icoon kan ontwerpen en maken? Zoek dan niet langer! Neem contact met me op en we bespreken jouw wens/ uitdaging! 

You cannot copy content of this page

Deze website gebruikt cookies

U kunt meer informatie vinden over onze cookies en privacy voorwaarden via onze Privacy Voorwaarden